2006. december 20., szerda

Pécs Rendezési Terv - Pécs Építési Szabályzata

Egy családi ház felújítása 22. rész


Kiváncsi voltam, hogy a környéken ahol a házat vettük milyen fejlesztéseket terveznek újabban, ezért megnéztem a rendezési terven.Nem is rossz! Rekreációs centrum, és szabadidő park épül (elvileg) pont az utca végében.De ha te mondjuk építkezni szeretnél, akkor neked ez nem csak érdekesség, hanem életbevágóan fontos olvasmány lesz egy jó darabig (amig meg nem találjátok az ideális telket).

Tudom miről beszélek, hónapokig mi is ezt tanulmányoztuk, szinte már kívülről fújtuk.És azt is tudom, hogy mennyire eldugták ezt a városatyák Pécs honlapján, úgyhogy be is linkelem ide, hogy nektek már ne kelljen ennyit keresgélni:

http://eugyintezes.pecs.hu/download/tajekoztatok/Pesz2009.pdf

4 megjegyzés:

emceze írta...

Szia!
Nem tudom, hogy a blog él e még és ez az üzenet elér e hozzád, de ha igen, akkor nagyon hálás lennék ha újra belinkelnéd a Pécsi Építési Szabályzatot, ha lehetséges, ugyanis ha 100 féle módon eddig nem kerestem rá akkor sehogy, és persze sehol nincs. Előre is köszönöm.
Egervári Zoltán

NePa írta...

Szia!
Megvagyunk még, csak új házat építünk itt: www.mecsekicsaladihaz.blogspot.com

A rendezési terv pedig elvileg rajta van valahol jól eldugva a www.pecs.hu -n, de a 2006-os itt van elvileg: http://www.heszir.hu/pecsindex/index.html

NePa írta...

Mégis meglett!

http://eugyintezes.pecs.hu/download/tajekoztatok/Pesz2009.pdf

Vigyázat, valami 420 Mb-os az anyag!

Névtelen írta...

http://eugyintezes.pecs.hu/download/index.php?id=210322