2007. január 3., szerda

8 Bitumenes lemez vízszigetelés készítése a szobákban

Posted by Picasa
A válaszfalak elkészülte után karácsonykor, dec. 24-én!!! a férjem fogta magát és megvillanyszerelte a 3 szobát (errõl késõbb bõvebben is szó lesz). Szerencsére nem vagyunk annyira karácsony mániások hogy ez komolyabb családi felfordulást okozott volna. Az ajándékozást már elintéztük egy héttel korábban, és a gyerekek már elég felvilágosultak ahhoz, hogy tudják, hogy nincs télapó :)

Tehát a villanyszerelés és a válaszfalak, valamint a vakolások, és a javító vakolások elkészülte után elkészítették a bitumenes lemez szigetelést a szobákban.

A felhasznált anyag:
3 mm Hydrobit V 60 S 10m2/tek


A technológiája nagyon egyszerû volt, a kép szerintem magáért beszél. A gyufáim mind elfogytak, így Szilveszterkor már hideg kaját ettünk :) Viszont a szellõztetés nagyon fontos, mert ez az égetéses technológia nagyon eszi az oxigént!

1 megjegyzés:

Tibor írta...

Szia!

A karácsony attól ünnep, hogy megtartjuk a hagyományokat, szokásokat... Ennyi erővel tarthattad volna nyáron is, és akkor karácsonyfát se kell venni! ;)

A télapó csak a yenki kultúrkörben hozza az ajándékot karácsonykor, itt december 6-án jön és megy is egyúttal de Mikulás néven. Mo-on a jézuskát emlegetik karácsonykor...

Üdv.