2006. december 1., péntek

Átvettük a kulcsokat, indulhat a felújítás!

Egy családi ház felújítása 19. rész

A hétvégén lejöttek Veszprém mellõl a férjem szülei, és így pont meg tudtuk nekik is mutatni a házat. Még az anyu se látta, úgyhogy õt is egyben elvittük. Vicces volt, mert nem tudták sem azt hogy hova megyünk, sem azt hogy mit vettük. Õk még abban voltak, hogy építkezni fogunk, így nagy volt a meglepetés. Elõször azt hitték, hogy ez lesz az albérlet :) Aztán volt nagy meglepetés, mikor kiderült, hogy nem, ez nem az albérlet, ez a mi kis házunk! Ráadásul nem is kicsi!

A gyerekek nagyon élvezték. Még õk sem látták. Leginkább talán ettõl tartottam, mert a kis bumbik elég kiszámíthatatlanok ilyen téren, aztán ha nem pont olyan ahogy elképzelték, hallgathatjuk a morgolódást.
De szerencsére nekik is nagyon tetszett :) Fõleg az udvar és a ház mögötti nagy füves terület! A patak volt a legnagyobb sláger a kis híddal, meg a játszótéren a vas hinta. Fel alá futkostak a ház és a híd között, alig lehetett elhozni õket onnan.

A tulajdonosok, már mindent kipakoltak az udvarból is. Egy csomó vas, rácsok meg ilyesmik voltak kupacokban, azt elvitték. Maga a ház már egyébként is majdnem teljesen üres volt, most a maradék bútorokat is elvitték.
Tehát megkaptuk a kulcsokat, és indulhat a felújítás.

0 megjegyzés: